RMS: maak je retail systeem toekomstbestendig - K3

Key features

Als een van de vele gebruikers van RMS zul je enthousiast zijn over de betrouwbaarheid, flexibiliteit, functionaliteit en het gebruiksgemak van RMS.

Bij K3 leveren we al meer dan 12 jaar oplossingen die gebaseerd zijn op het RMS-platform en we garanderen je dat we deze premium service en ondersteuning zullen blijven bieden. We zijn er voor de ruim 500 klanten van K3 die RMS gebruiken, maar ook voor elke andere retailer die er momenteel gebruik van maakt.

We waarderen onze klanten en willen ook jou precies bieden wat je nodig hebt. In dit geval is dat een pakket softwaretoevoegingen om je RMS-systeem te verbeteren en toekomstbestendig te maken. Zodra je er klaar voor bent om je hele systeem te upgraden, regelen we dat voor je.

Je kunt je RMS-systeem op maat aanpassen zodat het optimaal werkt binnen je organisatie. Daarbij kun je altijd rekenen op onze ondersteuning. Wij weten dat in retail de zaken altijd doorgaan, dus daar zorgen we voor.

Services

We bieden al onze klanten ‘one stop shopping’ voor RMS, inclusief hardware, software, advies, training, projectmanagement en 7 dagen per week ondersteuning.

Rapportagebibliotheek

De K3 Rapportagebibliotheek is geschreven door onze klanten en bevat alle belangrijkste KPI’s.

POS utilities

De K3 Point of Sale Utility suite stroomlijnt je business. Voeg belangrijke functies voor voorraadontvangst, fysieke voorraden en transacties in en uit je POS, zodat je al die taken niet meer hoeft uit te voeren in de Store Operations Manager backoffice.

Klantloyaliteit

K3 Loyalty houdt de aankopen van je klanten bij, zodat je ze kunt belonen met punten of kortingsbonnen voor hun volgende aankoop. Zo zorg je ervoor dat ze terugkomen en je trouw blijven.

Fashion functionaliteiten

Efficiënter werken is in de mode! De K3 Fashion add-in verruimt de RMS functionaliteit aanzienlijk, speciaal voor mode- en schoenenwinkels.

Shopify integratie

De K3 RMSify add-in zorgt voor volledige integratie van je RMS-systeem met Shopify. Het wisselt productinformatie, voorraad- en verkoopcijfers uit met RMS, zodat je echt een totaaloverzicht krijgt.

Webintegratie

De K3 Web integration add-in exporteert productinformatie uit je RMS-systeem naar een tekstbestand, zoals een .CSV-bestand. Zo kun je de gegevens makkelijk importeren in een externe webshop.

Bezorg module

Maak het makkelijk om speciale bestellingen van klanten te verzamelen, verpakken en verzenden.

Digitickets integratie

We werken samen met Digitickets om je de beste oplossing te bieden op het gebied van toegangskaartjes. Eén totaaloplossing voor de ticketverkoop van attracties en bezienswaardigheden.

Optional Bolt-On
Optional bolt-on

Microsoft stopt in 2021 dan wel met Microsoft Dynamics RMS, veel van onze klanten werken er nog mee, dus blijft het onderdeel van ons portfolio. Klanten die gebruikmaken van BREP kunnen bij ons ook nog gewoon nieuwe licenties aanschaffen. Sterker nog, we hebben talloze aanvullende functionaliteiten ontwikkeld die met veel enthousiasme zijn ontvangen.

Ben je toe aan een upgrade vanuit RMS, bekijk dan zeker onze oplossing LS One of neem direct contact met ons op.

Why Microsoft RMS?

Dankzij het Microsoft Retail Management System kunnen we klanten veel sneller helpen. Dat heeft geresulteerd in een omzetgroei van 20%. Reken maar dat we onze investering snel hebben terugverdiend.

Roy Aitken, Retail Manger
Glasgow Science Centre

Our customers who use this solution

Ready to start? Talk to us today.

Microsoft RMS
Microsoft RMS
Talk to us
To discuss how our solutions can transform your business, use the form opposite or speak to one of our advisors
Call us on +31 (0)416 888 888
We don′t share your details with other companies. By submitting this form you are confirming you have read our

Resources & Support

  • Resources

    Resources

    Visit our knowledge centre to view all of our resources.
  • Reliable

    Support

    Visit our support site for all technical enquiries.